Tuesday, September 11, 2012

Lange boblijn kapsels

Als het gaat om het verkrijgen van een kapsel dat is informeel en formeel op hetzelfde moment, is boblijn altijd een populaire keuze. Als u uw sloten in een stijl die je een perfecte makeover vervolgens geeft gesneden wilt, is een modieuze boblijn zeker een van de beste opties. Met de vele versies van boblijn kapsel hebt u altijd een keuze die past bij uw smaak en persoonlijkheid. Bovendien, een boblijn zorgt ervoor dat je nooit laat bent! Nou, als dit een van de gratis kapsels van onderhoud is, kunt u kleden je haar in een paar minuten. Terwijl velen geloven dat boblijns alleen voor degenen die met zeer korte sloten, laat ik u meedelen dat vandaag halflang boblijns veel populairder zijn. Afgezien van dit zijn gelaagde boblijn kapsels zelfs nog populairder. Als u van plan bent om uw sloten gehakte korter, kan dan deze boblijn een groot alternatief zijn. Geloof me, deze halflang (onder de kin en net boven de schouder) kapsel ziet er ultra-modieuze. U hebt dus besloten om een modieuze boblijn knippen, recht? Dan zijn hier enkele tips en ideeën die u uitproberen kunt om een unieke boblijn kapsel die u een mooie blik geven zou.

Versies van boblijn

Als je steil haar, hebt dan een lange boblijn met slechts 1 lange omgekeerde kan laag gesneden net boven de basis van dit kapsel geven een coole look. Als u iets waar kunt u lange lagen dan checkout de gestapelde boblijn kapsel wilt. U kan lang trapsgewijze lagen met de schokkerig boblijn kapsel hebben. Dit kapsel bestaat ook uit gezicht framing lagen die aan de ene kant zal worden geveegd.

Een van de beste kapsels is de afgestudeerd boblijn met taps toelopende lagen aan één zijde. U kunt ook kiezen om te snijden je haar in asymmetrische boblijn met lange lagen die veel kijken trendy. Asymmetrische lagen maken ook de beste kapsels voor krullend of golvend haar.

Kruiden van de boblijn

Samen met de lange lagen, kunt u randen en pony toevoegen aan uw kapsel boblijn. Laat me je vertellen dat de boblijn met pony ziet er echt prachtig. Worden die gezicht framing pony stroomt op zowel uw wangen of korte pony die alleen betrekking hebben op je voorhoofd, zijn deze zeker aan kruid omhoog uw uiterlijk. U kunt gaan voor een opgeruimde taps toelopende pony voor gegradueerde boblijn of omgekeerde boblijn. De isometrische pony ziet er best met eenvoudige boblijn met slechts 1-2 lagen.

Dit kapsel met pony die centrum-parted zijn zijn een strikte no-no. Ga voor de kant geveegd pony of symmetrische pony die betrekking hebben op je voorhoofd. Voor krullend sloten gaan voor sparse pony die vallen op je voorhoofd die best met schokkerig kapsel kijken. Gehakte pony ziet er geweldig met rechte haren. U kunt ook out-turned lange pony die op uw wangen blijven.

Nou, zijn de eenvoudige boblijn korte kapsels bijna een passe. Met de trendy kapsels, kunt u krijgen instellen om te kijken stijlvolle en ooit klaar. Zorg ervoor dat u het juiste type van pony en lagen toevoegen aan dit kapsel. Kiezen van het type boblijn, is afhankelijk van het type van je haar. Iets dat ziet er geweldig op rechte sloten, moet niet noodzakelijkerwijs goed uitzien op krullend of golvend sloten. Met een stijlvolle boblijn kunt u direct uw uiterlijk vernieuwen. Gelaagde boblijn is een beste alternatief om te kiezen voor in elk seizoen. Zorg ervoor dat je instapt de beste kapper en schoonheidssalon om ervoor te zorgen dat u de juiste bezuinigingen en karbonades die tot een perfecte boblijn leiden als u wilde hebben.


0 comments:

Post a Comment