Tuesday, September 11, 2012

Boblijn kapsels 2012


Als er één woord dat boblijn kapsels voor 2012 beschrijft dan is het 'slank'. Hedendaagse boblijns zijn slanke, gladde stijlen op zoek, en de klap gedroogd gezwollen kapsels zijn volledig uit de mode. Dus, als u een boblijn kapsel overweegt, ga dan voor een slanke uitziende. boblijn kapsels zijn chique dat uitziende, gemakkelijk te onderhouden en ziet er geweldig zomers en een daling van de look kunt u het golvende gewoon stijl.

Botte boblijn: Botte boblijn is de klassieke boblijn, en als u een nieuw kapsel boblijn met de botte boblijn look, probeer deze ideeën. Krijg je haar knippen in een botte boblijn en vervolgens koppelt met Cleopatra stijl pony. Houd niet de lengte van het haar onder de kin lengte. Maar, als u wilt dat langere kapsels boblijn dan gaan met omgekeerde of gelaagde stijlen.

Kom boblijn: Voor deze boblijn nodig steil haar, zoals u in de foto van kom boblijn hierboven zien kunt. In deze boblijn zijn het haar in lagen op een zodanige wijze dat het haar ziet eruit als een dikke massa die is rond van vorm gesneden. Deze boblijn is over het algemeen een beetje onder de oren gehouden. Ook gaat dit boblijn gepaard met rechte en gebogen pony die wordt toegevoegd aan de vorm van de kom van het kapsel. Mensen die dit krijgen boblijn vele malen kleurstof hun zwarte haar totaal.

Omgekeerde boblijn: Omgekeerde boblijns zijn de meest populaire kapsels. Deze look really cool en symmetrisch of asymmetrisch kunnen worden gesneden. Om een evenwichtige keurige blik, knip je haar in de buurt van de nek van de korte nek en de zijden langer en houden hen symmetrisch. Symmetrische boblijns zijn ook vele malen genoemd een lijn boblijns. Echter, voor een edgy meer stijlvolle look, ga met asymmetrische lang omgekeerde boblijn. Gesneden van één kant lang en raken de schouder, en houd één kant kin lengte. Ingrijpende kant pony ziet er goed met deze omgekeerde boblijn kapsels.

Ongebruikelijke boblijn: Zoals u in de bovenstaande afbeelding van 'lange symmetrische boblijn' twee lange strengen van haar zien kunt worden bijgehouden op beide zijden. Dit maakt de boblijn kijken uniek en interessant. Veel mensen de neiging te gaan voor lang asymmetrische boblijns ook voor een unieke look, terwijl sommige mensen de helft de boblijn in zwart en de andere helft blonde kleurstof. Dit kan een trendy en unieke look geven. Nochtans, zorg ervoor dat u advies inwinnen van een kapper voor dergelijke een vet look.

Gelaagde boblijn: Dit is een andere grote boblijn stijl. Om te krijgen gelaagde boblijn krijg kapsels schokkerig lagen gedaan in je haar. Als u wilt kunt u uw schokkerig boblijn met een scheermes gesneden voor een slanke look, en snijd uw pony schokkerig te begeleiden. Voor dit kapsel, zal de stylist eerst snij je haar in de gewenste lengte, dan houdt een haarsectie in een hoek, tilt de schaar en de cut. Op deze manier alle secties van het haar zal worden gesneden in verschillende lengte, om het schokkerige effect te krijgen.

Gestapelde boblijn: Combineer een gestapelde boblijn met een omgekeerde boblijn en je hebt een vers zoek gestapelde boblijn kapsel. Dus, eerst krijg het haar ingekort in de buurt van de nek van de hals en het haar aan de zijden langer (asymmetrische of symmetrische). Na dit zal de stylist geven u lagen aan de achterkant van de kroon. Het zal gebeuren op een zodanige wijze dat het haar er gestapeld ziet. Een korte zijde botte pony stijl zal mooi met deze knippen.

Romantisch/Curly boblijn: Romantische boblijns zijn mooie korte boblijns die zien er erg schattig. Ga voor een romantische boblijn, of u moet krullend haar of moet je krullend haar stylen. Zachte body krullen look awesome met deze stijl. Als u geen krullend haar hebt, gebruik dan deze tips om uw haren krullen. Toepassen op nat haar een krullend haar serum die heeft een sterke houden, als alternatief, kunt u ook een zee zout spray. Vervolgens samenperst je haar en laat ze drogen natuurlijk om zachte body krullen. Zo, zodra u uw haar in een gelaagde of omgekeerde boblijn hebben gesneden, stijl je krullend haar, en dragen dit mooie look. U kunt ook je haar stylen in pin krullen, als u dat jaren 1920 effect wilt. Daarvoor moet u roll vochtig haar, en plak ze met boblijnby pinnen en houden het 's nachts.
Dus, wat wacht je nog op? Selecteer een stijl die u de meeste wilt, en ga naar een goede stylist. Uw kapsel gedaan krijgen, en sport uw frisse nieuwe look. Als u wilt meer toevoegen aan uw stijl, kunt u sommige haaraccessoires te dragen.

0 comments:

Post a Comment