Tuesday, September 11, 2012

Korte boblijn kapsels

Boblijn kapsels zijn niet alleen prachtig, maar ook zeer veelzijdig en brutaal aan sport. Als je echt moe van dat 'girl next door' met lange tresses kijken bent, dan is het tijd die u Toon haar de veelzijdigheid van boblijn kapsels. De traditionele boblijn kapsels waren kort en glad met de kapper in de dezelfde lengte. De lengte van deze kapsels zijn altijd tussen de kin en de schouders. Nou, is dat oud nieuws nu. De nieuwe kapsels zijn veel verder dan de oude gegaan. De beste functies is dat ze over het algemeen een gezicht structuur kunnen aanpassen en worden op verschillende manieren om te wijzigen de fundamentele cut gewerkt op. Bovendien, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Alle u nodig heeft is een snelle shampoo en een klap droog. Afhankelijk van de textuur van je haar, kunt u echter specifieke haarproducten gebruiken om de juiste look. Deze kapsels zijn ook even populair met de meeste celebs zoals Katie Holmes, Cameron Diaz, Keira Knightley, Jenny McCarthy, en nog veel meer. Dus als u een uitstraling die meer dan woorden elke wil wilt spreekt, neem een kijkje op de verschillende soorten boblijn kapsels.

Hier, zou ik willen vermelden dat er verschillende soorten kapsels die u kunt overwegen. Als u niet zeker weet over welk kapsel zal u bevallen, advies nemen van uw kapper. Op die manier kunt u er zeker niet aan een risico nemen.

Botte boblijn kapsel

Blunt, A-line boblijns kun u kijken echt modieuze en kunnen gewijzigde of gewijzigde voor dag of nacht gebeurtenissen. Botte boblijns zijn geometrisch geknipt in een rechte lijn. De rand is hier, in een horizontale lijn, alsmede de uiteinden van het haar, die kus de kaaklijn. Dergelijke kapsels kunnen worden gespeeld rond dat verschillende looks. Als u wilt stijl deze kapsels, ervoor zorgen dat u wassen uw haar met specifieke producten die zijn ontworpen om te passen uw haartype. Vervolgens, ontwar dit met een breed getande kam. Gebruik styling gel voor betere beheersbaarheid. Indien mogelijk, laat het haar natuurlijk drogen. Als u wilt gebruiken de droger dan gebruik een ronde borstel en draai de randen iets minder terwijl drogen. Hairspray zodat het haar perfecte voor een langere duur blijven gebruiken Er zijn variaties in botte boblijns zo goed. Dus zorg ervoor dat u de juiste boblijn die u zal bevallen.

Asymmetrische boblijn kapsel

Hoewel deze klassieke boblijn heeft gedragen op verschillende manieren, is de asymmetrische kapsel zeer in zwang deze dagen. Dit is echt heup en trendy en ziet er beter uit op vrouwen met rechte haren. Echter, als je echt geïnteresseerd in het verkrijgen van dit kapsel, maar uw haartextuur hen niet toestaan, kunt u krijgen uw haren rechtop en vervolgens ga je gang. Hier, het haar wordt geknipt boven schouder lengte en zachte lagen worden toegevoegd achter dat een ronde ontworpen hoek rond het gezicht. Deze kapsels kijken fab met onregelmatige kant geveegd pony. Soms, is het haar ook dramatisch parted aan de ene kant. Als u wilt stijl uw asymmetrische kapsels, moet u wassen uw haar met anti-frizz producten elke keer. Vergeet niet om conditioner later toepassen. Gebruik een ronde borstel om te blazen drogen je haar. Til haar bij de wortels zoals dit helpen zal om het volume verhogen. Kunt u uw vingers kunt ontwar en de vereiste vorm te geven voor de kroon. Toevoegen van een zacht-greep hairspray of u kunt zelfs gaan voor een product haar super glans zodat het lijkt brutaal.

Omgekeerde boblijn kapsel

Dit kapsel is een van de oudste en heeft vandaag zijn gestileerd in verschillende vormen. Dit kapsel is over het algemeen gedragen taps toelopende rond de omtrek en wordt gehouden dicht bij de hals. De funky omgekeerde boblijn heeft hoogte aan de kroon toegevoegd. Aan de achterkant van je hoofd, is de snit meer kegelvormige. De omgekeerde boblijn kan variëren van stijlvolle te funky, afhankelijk van uw houdt. De lengte van omgekeerde boblijns kunnen echt korte, tot uw kin of soms zelfs middelgrote lengte. Dit kunnen worden decked omhoog met hoogtepunten. De sleutel om het verkrijgen van een omgekeerde boblijn is te snijden uw haar met regelmatige intervallen. Op deze manier de cut zal kijken vers voor een langere tijd en u zult kunnen gemakkelijk de haarstijl sport.

Curly boblijn kapsel

Niet iedereen heeft sluik haar. Ook is de noodzaak om hen, recht op de salon of thuis, niet noodzakelijk. Waarom? Omdat vrouwen met krullend haar ook een van de nieuwe boblijn kapsels sport kunnen. U kunt dit gebruiken om uw zeer eigen voordeel en boblijn kapsels die kunnen kruid omhoog uw uiterlijk hebben. Gebruik lagen in uw kapsel definitie toevoegen aan de krullen. Haar kan worden teruggebracht tot net onder de kin-niveau. Dit zou de krullen frame het gezicht zachtjes laten. De voorzijde van de haarlijn kan kort worden gehouden. Als u wilt stijl de gekrulde boblijns, vertrekken in de conditioner en handdoek droog het haar. Sommige mousse door de bovenste lagen gebruiken (Laat het niet aanraken van de wortels.) U kunt zelfs föhnen je haar maar kneedt het voorzichtig met uw vingers. Gebruik sommige serum glans op de randen voor ultra-glossy krullen.

Deze nieuwe boblijn kapsels kunnen echt zet uw look ondersteboven (voor de beter). Plus geeft een nieuw kapsel mij altijd de broodnodige gevoel van eigenwaarde boost ibehoefte. Dus wat wacht je nog op? Pak uw telefoon en zie uw Haarstylist vandaag! U wil

0 comments:

Post a Comment