Tuesday, September 11, 2012

Kapsels boblijn 2012

Het was in de jaren 1920 dat vrouwen een fancy opmaakte uit de klassieke boblijn kapsel. Het blijft in zwang zijn veelzijdige karakter. Voor styling haar in de traditionele boblijn moet haar worden gesneden rechte rondom het hoofd ongeveer tot kin lengte, vaak met pony aan de voorkant. Terwijl er een slanke kans van de klassieke boblijn ooit gaat uit van de stijl is, kan haar worden gestyled in vele andere variaties van boblijn gewoon door te veranderen de lengte, pony opnemen of lagen toe te voegen. A-line boblijn, botte boblijn, schuine boblijn, omgekeerde boblijn, gestapelde boblijn, asymmetrische boblijn en gelaagde boblijn zijn enkele van de populaire varianten van het klassieke boblijn. Deze kapsels zijn tijdloze en blijven een populaire hairstyling optie voor vrouwen van alle leeftijdsgroepen. Naast het zijn ongelooflijk stijlvolle, zijn de meeste van deze kapsels gemakkelijk te onderhouden. Als u van plan bent om een boblijn don, kunt u de korte boblijn, kin-lengte boblijn of schouder-grazen lange boblijn sport. Lagen toe te voegen is een interessante manier toe te voegen een moderne draai aan de traditionele boblijn.

boblijn kapsels

boblijn kapsels zijn zeer veelzijdig. Geen wonder, verschillende Hollywood beroemdheden en fashion modellen blijven om hun tresses stijl in dit kapsel. Als u uw mening aan het hebben van uw haren gestyled in één van de trendy boblijns hebt ingesteld, hebt u een grote verscheidenheid om uit te kiezen. Dus, check de gevarieerde stylingmogelijkheden en vergeet niet dat uw gezichtsvorm en de textuur van je haar, terwijl u nul op de boblijn-stijl die goed voor u zal werken. Terwijl vrouwen met ronde gezichten lang gelaagde boblijn sport kunnen, kunnen degenen die een mooie kaaklijn hebben sport een korte boblijn. Als u niet wenst om uw haar kort te snijden, zou een medium of een lange boblijn met lagen gewoon perfect voor u. In het geval van een lange boblijn, zal de lengte van je haar vallen ergens tussen je kin en schouder. Korte boblijn kapsel met lagen kan wonderen doen voor vrouwen met dun haar. Het kan zeker geven een groot textuur en volume en geef je haar een full-bodied blik.


Als het gaat om kapsels, moet men zeker rekening iemands gezichtsvorm en de textuur van haar rekening. Je kan de sport zeer korte, korte, middellange of een lange boblijn met lagen. Korte onregelmatige lagen met kant geveegd pony kunnen zeker kruid omhoog uw look. Deze variatie van boblijn werkt goed voor vrouwen die het moeilijk vinden te beheren van lange tresses. Zware pony met korte razor-cut lagen kunnen ook een geheel nieuw uiterlijk naar de klassieke boblijn geven. Je kunt ook sport een boblijn kin-lengte met een off-center deel, met razor-cut face-framing lagen.

Gelaagde boblijn

Een boblijn met lange lagen aan de voorkant en kortere lagen gestapeld in de rug geeft een welomschreven gewicht lijn die een afgeronde vorm geeft. De Wang strelen pony aan de zijkanten kan echt kijken brutaal. U kunt ook asymmetrische pony houden. Middellange schokkerig gelaagde kapsels werken goed voor vrouwen met hoekige gezichten. Als u een lang gezicht hebben, zou het een goed idee om te proberen de kin-lengte boblijn kapsel. Veel vrouwen kiezen voor de kant geveegd pony of platte pony met dit kapsel. Hebt u een groot voorhoofd, kun je voor Cleopatra pony met schuine gelaagdheid.


De schouder-grazen boblijn is een grote hit met vrouwen die niet al te enthousiast over hun tresses zeer kort houden. Dit is een van de beste boblijn ruikende als het gaat om vrouwen met ronde gezichten. Hebt u een ronde of een vollediger gezicht, moet je een kapsel dat je gezicht kijken slanker zal maken. Gelaagdheid zouden moeten het haar stijl te verminderen van het volume aan de zijkanten. Het effect van verheven kroon of een afgeronde gestapelde effect zal geven aan de achterkant. Deze slanke knippen is ideaal voor professionals. Het is stijlvol en elegant. Degenen met steil haar kunnen ook sport asymmetrische boblijn of het gegradueerde boblijn kapsel. Hebt u fijn haar, zou kunnen je proberen shag-achtige boblijn met lagen. Haar kan worden gesneden met een scheermes om textuur te geven aan haar. Een boblijn met diepe lagen en gespiegelde eindigt ook ziet er geweldig uit.

Terwijl de klassieke boblijn een slanke één-lengte kapsel met duidelijke contouren is, biedt snijden haar in subtiele of diepe lagen van verschillende lengtes een geheel nieuw uiterlijk dat is sassy en stijlvol. Dus, als u denken al van sportieve dit kapsel, wacht niet langer. Uw stijl in deze sassy kapsel tresses krijgen en hoofden draaien!

0 comments:

Post a Comment