Tuesday, September 11, 2012

Kapsels boblijn

We zijn allemaal geïnspireerd door kapsels sported door beroemdheden, of wij het of niet toelaten. Kijken celebrity hairstyles geeft ons een idee over welk type van kapsel zou onze gezicht vorm en bot structuur vlakker. boblijn kapsels zijn zeer populair geworden in de afgelopen jaren, en vele beroemdheden kunnen worden gezien sportieve deze trendy stijl. Er zijn vele variaties van boblijn kapsel van de gelaagde boblijn, lange boblijn om de afgestudeerd en asymmetrische boblijn. Voordat u uw stylist vraagt te geven u een boblijn kapsel dat is vergelijkbaar met die van uw favoriete beroemdheid, na te gaan of een dergelijke kapsel u zal bevallen. Als u niet beschikken over Rihanna's ongelooflijke kaaklijn en botstructuur, zal vervolgens emuleren haar kapsel niet werken.

Beste Celebrity boblijn kapsels 2012

Niet alle beroemdheden die een boblijn kapsel sport ziet er geweldig uit met het. Maar er zijn sommige die hebben gemaakt dit korte haarstijl hun handtekening kapsel en look awesome in het.

Victoria Beckham
Geen discussies over beroemdheid boblijn kapsel is compleet zonder vermelding van de koningin van stijl. Bekend om haar edgy en individualistische stijl, Victoria Beckham, jaren, gegaan voor variaties van verschillende korte kapsels uit nauwe gewassen, gamine, pixie aan boblijns. Misschien is een die haar beste ziet er ze nu, het dragen van degene die een afgestudeerd boblijn is. Als u deze look, vragen uw stylist te snijden je haar in een afgestudeerd boblijn kapsel dat zowat een duim en te helft korter in de rug dan de voorkant is. De snede moet volgen de regels van de kaak met lange lagen door de rug en midden van lagen in het kruingedeelte. Dit geeft de boblijn een veel beweging die ziet er modern en edgy. Als u wilt stijl dit soort boblijn kapsel, kunt u platte je haren ijzer, of kleine rollen kunt maken golven aan de zijkanten.

Jennifer Aniston
Maken voor de koningin van grote kapsels. Jennifer Aniston lange boblijn kapsel is super sexy en ultra chique. De lange boblijn ook bekend als de "lob" heeft ontpopt als een van de meest populaire en moderne versie van de boblijn hairstyle. Dit kapsel is geschikt voor vrouwen die een ronde gezichtsvorm of een prominente kaaklijn. Om te krijgen deze kapsel, vragen uw stylist eerst knip je haar in lange lagen aan de voorkant en ga aan de achterzijde iets korter. Als u wilt stijl dit kapsel, moet u een beetje glans serum door uw haren en klap droog haar rechtstreeks met een föhn en een ronde borstel toepassen. De lange boblijn is een zeer stijlvol kapsel en ik weet zeker dat het een van de meest gevraagde haarstijl dit seizoen worden zal.

Katie Holmes
Iedereen weet dat Katie Holmes veel leuker in korter haar dan in lang haar lijkt. Haar kapsel boblijn past bij haar elfin functies en geeft haar een gepolijste look. Opnieuw Katie Holmes' boblijn met franjes, vragen uw stylist zodat u een boblijn kapsel met lange lagen, met de haren aan de achterkant iets korter is dan de zijkanten. Ook moet u een kant geveegd franje die is onregelmatige en niet te dik. Als u wilt stijl dergelijke een boblijn kapsel, moet u deel uw haar aan de zijkant en toepassing een vloeiend serum voordat föhnen je haar. Vrouwen met een hartvormige gezicht zou ziet er geweldig uit in een dergelijke kapsel.

Keira Knightley
Als u hebben gezien recente foto's van Keira Knightley, moet vervolgens u hebben hield haar taps toelopende boblijn kapsel. Dit is een van de beste celebrity boblijn kapsels van 2012 en het bijna alle Gezichtsvormen streelt. Dit kapsel is ook ongelooflijk veelzijdig en het op een aantal manieren kan worden gestyled. Als u dit kapsel, vraag uw stylist voor een taps toelopende boblijn kapsel met kin haren grazen. Haar op de kroon moet iets omvangrijke zodat haar niet plat valt. Haar aan de zijkanten moet een centimeter langer dan het terug naar de stijl geven sommige lichaam en beweging. Hebt u dun haar, dan is de beste manier om stijl is dergelijke een boblijn kapsel door een beetje crème op haar texturizing en plat strijken de uiteinden toe te passen. Dit een zeer goede textuur het haar zal geven en zal helpen de stijl voor een langere tijd instellen.

Jessica Alba
De lange haarstijl boblijn als onafscheidelijke door Jessica Alba is een van de heetste celebrity hairstyles van 2012. Dit type van boblijn kapsel is geschikt voor vrouwen die dik en golvend haar. Om te krijgen deze kapsel, vragen uw stylist te snijden je haar in lange lagen aan de achterkant, houden de voorkant korter is dan de achterkant. De lagen aan de zijkanten van het gezicht moeten beginnen bij het jukbeen. Als u wilt stijl deze boblijn kapsel, moet u een beetje van volumizing haar mousse toepassen door je haar, en vervolgens föhnen het met de hulp van een paddel borstel en een föhn.

Ginnifer Goodwin
We houden allemaal van Ginnifer Goodwin kapsel omdat het is zacht en romantische en haar een etherische uitstraling geeft. Een zacht boblijn met kant geveegd pony is ideaal voor mensen die hebben medium getextureerd haar die lichtjes golvend is. Om te krijgen de Ginnifer blik, vragen uw stylist te geven u een zacht boblijn kapsel met lagen gesneden uit het jukbeen. Ook vragen voor schuine rand die zijn zacht en onregelmatige en één wenkbrauw omvalt. Stijl dit kapsel, een beetje van haar serum toepassen tot aan de uiteinden van het haar en laat je haar natuurlijk drogen. Dit is een van de belangrijkste lage

1 comments:

  1. De bob is tijdloos en geweldig, meer info over lang haar kan je hier vinden.

    ReplyDelete