Tuesday, September 11, 2012

Boblijn Kapsels


Boblijn is een klassieke kapsel, dat is populair bij vrouwen van alle leeftijden. Het maakt weinig meisjes kijken schattig, terwijl vrouwen een stijlvol omgekeerde boblijn sport kunnen. Door de jaren heen heeft de stijl van kapsel boblijn door vele veranderingen ondergaan. Hedendaagse boblijn stijlen zijn slanker op zoek kapsels met een beetje schokkerig lagen. De basisprincipes van boblijn stijl blijven echter hetzelfde. Dit is een korte kapsel, die kunnen zo kort tot de oren of zolang tot de schouders. boblijn kan op vele manieren gedaan worden en kan een mix en match haar snijtechnieken of kapsels maken een coole nieuwe look van boblijn kapsel.

Advies bij het krijgen van middelgrote lengte boblijn kapsels

Als u niet zeer korte overwegen korte moderne kapsels dan om een middellange boblijn. Nu, kan de lengte van de boblijn tot je kin of een beetje lager liggen. Krijgen van een middelgrote boblijn is een beter idee, aangezien dit kapsel u toelaten zal om je haar stylen. Terwijl een korte boblijn kan niet worden gestyled. Een middelgrote boblijn kunt u in een hobbel kapsel of golvende stijl. U kunt met de hulp van haar clips maken een strakke updo.

Dit toont enkel hoe veelzijdig medium boblijn haar kapsel zijn. Maar nu laten we kijken naar de verschillende stijlen van moderne boblijn kapsels. De trends van mager kleren en strakke kapsels zou men kan merken. Als u een moderne kapsel wilt dan gaan met de slanke look. Maar, als gladde kapsels niet geschikt voor uw gezichtsvorm zijn ga dan met schokkerig kapsels. De stylist zal een punt snijden haar techniek gebruiken om te snijden verschillende haarlokken in verschillende lengtes. Dit zal geef je haar een schokkerig edgy blik.

De basis van het kapsel kan een omgekeerde boblijn of een botte boblijn kan worden. In een botte boblijn zal het haar worden gesneden in de dezelfde lengte overal. Met deze stijl vele soorten pony er goed uitzien. Je kunt krijgen een slanke botte boblijn en vervolgens koppelt met Cleopatra stijl botte pony. U kunt ook sommige pony kant als je wilt krijgen. Een omgekeerde boblijn is het tegenovergestelde van de traditionele boblijn. In een omgekeerde/studeerde boblijn de haren op de achterkant zal worden ingekort echte, terwijl de haren op de zijden langer zal worden gesneden.

Als u wilt, kunt u meer stijl toevoegen aan de omgekeerde boblijn door het snijden van de zijkanten asymmetrische. Ze geven een zeer frisse nieuwe look. Als je voor een symmetrische omgekeerde boblijn knip het haar kant gaat eindigt een beetje schokkerig. Daarmee gepaard gaan met lange kant strakke pony. Als u wilt kunt u ook een gestapelde omgekeerde boblijn. Dit is als een normale boblijn omgekeerde, behalve dat er in de buurt van de kroon lagen gegeven zodat er een gestapelde effect in de buurt van de kroon. U kunt deze stijl met sommige schokkerig gesneden kant pony begeleiden. Als u een slanke look met uw boblijn wilt of een boblijn voor dik haar wilt dan overwegen om een scheermes gesneden nadat uw kapsel is gedaan. Dit zal verwijderen het grootste deel van het haar en geeft de zachte onregelmatige haren eindigt.

Soms dragen van de zelfde oude boblijn saai kunt krijgen, en u zal moeten wachten tot het haar lang genoeg voor een ander kapsel groeit. Dus, in de tussentijd als u vervelen te, probeer het kant die Frans vlechten in je haar. Vlechten zijn zeer in, dit seizoen. U kunt ook proberen het haar krullend met behulp van een zee zout spray styling. Dus, ga je gang en krijg een koele vers op zoek middellange boblijn en geniet van de complimenten!

1 comments: